Blog

Het Next Level Event 2022 was een groot succes!

Na een lange tijd zonder evenementen door de Corona crisis, konden wij dit jaar eindelijk weer het Next Level Event organiseren. En wat waren het drie enorm succesvolle en waardevolle dagen! Tijdens het event hebben wij dierenpensions, trimsalons en hondenscholen kennis laten maken met het KennelCare systeem. Het enthousiasme vanuit iedereen was groot en dat zorgde bij ons team natuurlijk ook voor blije gezichten. Lees snel verder voor onze ervaringen van de event dagen.

Hoe zagen de event dagen eruit?

Zoals hierboven genoemd duurde het event 3 dagen. Nog niet eerder organiseerde we het Next Level Event voor drie van onze doelgroepen, dus dit was best nog even spannend. Uiteindelijk hebben we meerdere dagdelen ingedeeld voor de verschillende doelgroepen en konden wij zo iedereen goed informeren en adviseren.

Voor alle doelgroepen begon het event met een presentatie waarin we lieten zien hoe KennelCare ooit is ontstaan en wat het systeem voor dierprofessionals kan doen. De presentatie liep over in een demonstratie van het systeem waarbij we ook de interactie aangingen met de deelnemers. Hoe regelen zij hun planning en boekingen momenteel en hoe kunnen wij ze daarin ontzorgen? Dit soort vragen kwamen aan bod vanuit ons. Natuurlijk kregen we n.a.v. de demonstratie ook veel nuttige vragen en kon ons team deze direct beantwoorden.

Bij de event dagen voor de dierenpensions is één van onze klanten komen spreken, Harvy van Dierenvakantieboerderij De Lofert. Hij vertelde o.a. hoe KennelCare hem en zijn medewerkers helpt bij de planning, boekingen en administratie, zodat de deelnemers ook een ervaring van een daadwerkelijke KennelCare klant konden horen. Ook heeft hij vele vragen beantwoord vanuit de deelnemers en dit werd door zowel ons als de deelnemers erg gewaardeerd!

Na de pauze waarin we konden genieten van een lekker hapje gingen we door naar de workshops. Per doelgroep hadden we verschillende workshops voorbereid waarin deelnemers aan de slag gingen met onderdelen uit het systeem. Zo leerden ze o.a. hoe ze klanten en dieren in het systeem konden zetten, hoe ze een boeking konden toevoegen en hoe ze hun planning konden beheren. Tijdens en na de workshops was ons team volop bezig met het begeleiden van de deelnemers en het beantwoorden van vragen.

Richting het einde van het event hebben we de deelnemers om feedback gevraagd, want wij vinden de mening van onze potentiële klanten natuurlijk erg belangrijk! We hebben veel waardevolle feedback ontvangen over het event en over KennelCare zelf. Na het event zijn we direct aan de slag gegaan met de feedback en de volgende punten hebben we al in ons systeem verwerkt:

Hondenscholen en dierenpensions

  • Mogelijkheid om rassen te kruisen: Voorheen was het bij het toevoegen van een dier alleen mogelijk om 1 ras uit de rassenlijst aan te klikken, maar nu kun je ook meerdere rassen met elkaar kruisen. Hierdoor zijn de keuzemogelijkheden in de rassen nog uitgebreider geworden.

Trimsalon

  • Direct nieuwe klant toevoegen bij het maken van een afspraak: Bij het maken van een afspraak is er een link toegevoegd waarmee je direct een nieuwe klant kunt toevoegen. Dit scheelt je weer 3 kliks om op deze pagina terecht te komen.

De komende tijd blijven wij alle feedback verwerken en houden we je op de hoogte van alle updates die we hebben doorgevoerd!

Heb je deze editie van het Next Level Event gemist? Geen zorgen, want in 2023 zal het zeker terugkomen! Om je alvast een indruk te geven van de event dagen, kun je hieronder de aftermovie van 2022 bekijken:

https://youtu.be/rDMXXUqQ7yg

[elementor-template id="3413"]

De beste keuze voor elke dierprofessional
Ervaar het gemak van aniday!

Verdiep je kennis met aniday